به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی عصر یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی، اظهار کرد: باید از ظرفیت روحانیت و ائمه جمعه در گسترش فرهنگ اقتصاد مقاومتی استفاده کنیم این در حالی است که باید هفتگی عملکردهای اقتصاد مقاومتی را گزارش دهیم تا اتفاقات خوبی که در استان کرمان در راستای اقتصاد مقاومتی رخ داده است به مردم اطلاع سانی شود.
وی افزود: پیشنهاد می کنم مصوبه ای ایجاد شود که یکسری اطلاعات و خوراک در خصوص اقتصاد مقاومتی در اختیار ائمه جمعه و روحانیات در مساجد و تکیه ها قرار داده شود و هر سه ماه یک بار یک عملکرد آنها در این حوزه گزارش شود.
استاندار کرمان با اشاره به اینکه باید از ظرفیت های استان کرمان در راستای اقتصاد مقاومتی استفاده شود، گفت: کرمان بیش از دو هزار مسجد دارد و این ظرفیت بزرگی است که باید استفاده شود.
وی ادامه داد: در جلسات شورای فرهنگ عمومی باید رویداد های فرهنگی توسط اعضای شورا گزارش شود تا همه در جریان عمکردها قرار گیرند و باید گفتمان اقتصاد مقاومتی در این حوزه تقویت شود.
رزم حسینی با بیان اینکه نظرسنجی واقعی در سطح استان در راستای اقتصاد مقاومتی صورت گرفته است، افزود: ۳۲۰ کارشناس، مدیران استان و عموم مردم این نظرسنجی انجام شده است.
استاندار کرمان ادامه داد: حدود ۹۴ درصد از این افراد اعتقاد داشتند که اقتصاد مقاومتی ریاضتی نیست و ۷۴ درصد هم اقتصادی مقاومتی را دولتی ندانسته بلکه به این باور رسیده اند که اقتصاد مقاومتی مردمی است.
وی با تاکید به اینکه در این نظر سنجی ۶۱.۵ درصد از افراد مورد سنجش از اقدامات اقتصاد مقاومتی در استان کرمان اطلاع داشتند، گفت: ۹۲ درصد از این افراد از پایلوت اقتصاد مقاومتی در استان کرمان مطلع بوده و حدود ۴۰ درصد از الگوی اقتصاد مقاومتی در قلع گنج باخبر بوده اند.
استاندار کرمان عنوان کرد: ۸۳ درصد از افراد در نظر سنجی در حوزه اقتصاد مقاومتی معتقدند که گفتمان سازی اقتصادی مقاومتی در استان کرمان ضروریت دارد و ۶۰.۵ درصد از سیاست های اقتصاد مقاومتی و اصول بیست چهار گانه آن اطلاع داشته اند.
وی با بیان اینکه نظر سنجی نشان می دهد ۶۲ درصد از افراد از اقدامات صورت گرفته در قلع گنج مطلع هستند، افزود: ۴۰ درصد از این افراد از پیشرفت روند گفتمان سازی در استان کرمان راضی هستند و ۴۷ درصد نسبت به اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در استان کرمان امیدوار هستند.
رزم حسینی مقدمه اقتصاد مقاومتی را گفتمان اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: مدل های اقتصاد مقاومتی در استان کرمان آثار خود را گذاشته اما اطلاع رسانی ضعیف است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان هم در این جلسه با اشاره به اینکه این جلسه ۲۱۵ شورای فرهنگ عمومی است اظهار کرد: در 10 ماه سال جاری پنج شورای فرهنگ عمومی در مرکز استان داشتیم با ۱۸ موضوع و ۲۲ مصوبه و در سطح استان ۷۳ جلسه شورای فرهنگ عمومی در شهرستان ها و ۱۷ جلسه در شورا ها و بخش ها تشکیل شده است.
محمد علیزاده افزود:در رده بندی جلسات شورای فرهنگ عمومی تشکیل شده شهرستان نرماشیر، بم، فهرج و سیرجان، کرمان، رابر و شهربابک بالا ترین رتبه را کسب کرده اند.
وی ادامه داد: در مصوبه اخیر شورای فرهنگ عمومی کشور مقرر شده است هر یک از اعضای شورا معین یک استان تعیین شوند که بر اساس این مصوبه حجت الاسلام طاها هاشمی معین شورای فرهنگ عمومی استان کرمان تعیین شده است.
وی با اشاره به یک سری از اولویت های تعیین شده از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور برای سال ۹۶، گفت: سبک زندگی و خانواده، اخلاق عمومی، گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی، آسیب های اجتماعی و اولویت سرمایه اجتماعی اولویت های تصویب شده شورای فرهنگ عمومی است.
نظر شما